Bank Cookbook av Bedow, Sverige

Erik Penser Bank Cookbook av Bedow, Sverige
Erik Penser Bank tilbyr sine kunder med uavhengig finansiell rådgivning og en høy grad av personlig service. Mens store banker gjør gir lignende tjenester, er Erik Penser Bank Sveriges eneste dedikerte privat bankvirksomhet.

Profesjonalitet, erfaring og en individuell service praksis kommer til uttrykk gjennom bankens visuelle identitet, skapt av Bedow, i person og mindre bedrifts foreningen og estetiske kvaliteter av en ny monogram. Dette informerer deretter noen karakteristiske piktogrammer, er paret med en tilpasset skrifttype og sett over ubestrøket papir og brett.

Bedow fortsette å jobbe med Erik Penser Bank, tegning sin merkeidentitet på tvers av en julegave til bankens kunder; en kokebok som inneholder atten oppskrifter fra stedets kokk. Med tittelen Matnyttiga Rad, er dette en limited edition 130 × 210 mm innbundet bok på 32 sider med et grønt stoff og en hvit blokk folie print finish.

Fortsett å lese denne artikkelen

Tilly Sveaas er en London-baserte smykkedesigner, og designeren bak Silver Service Jewellery. I år ser lanseringen av hennes første kolleksjon under eget navn. Dette har en merkeidentitet opprettet av London-kontoret for internasjonal design studio Bond, og inkludert art direction, postkort, visittkort og emballasje. Gjennom typografisk form, farge, materialer, print finish og bilde, Bond merkeidentitet for Tilly Sveaas har til hensikt å destillere ned og uttrykke signatur stil av merkevaren, som er beskrevet som å være luksus med en progressiv kant.

Kokebok er et flott lerret å ytterligere utvide på de individuelle kvaliteter både bilde og type, men i en ny kontekst. Den selskapelig tegning av bedriftens ikonografi viker for de av mat og mat prep. For det meste, disse er godt gjengitt med en klar kontinuitet hele og en eksplisitt forbindelse med Erik Penser Banks merkeidentitet. Der andelen typen til illustrasjon var hensiktsmessig i favør av den tidligere tvers selskapsdokumenter, her, er illustrasjon mer fremtredende. Sats finner et møtepunkt mellom tradisjonelle kokebok oppsett og noe av corporate banking komponent som gjør opp identiteten system.
Håndverket du kanskje forbinder med et monogram er også trukket ut i binding av boken. Dette bringer sammen et grønt stoff innbundet cover og en hvit blokk folie print finish. En kokebok er et smart valg. Den har kvaliteter som kompliment konsept som underbygger merkeidentitet; person og guiding, føles individuell og pent bygget med en arv element i type, typesetting og format.