Smykker av Bond, Storbritannia

Tilly Sveaas er en London-baserte smykkedesigner, og designeren bak Silver Service Jewellery. I år ser lanseringen av hennes første kolleksjon under eget navn. Dette har en merkeidentitet opprettet av London-kontoret for internasjonal design studio Bond, og inkludert art direction, postkort, visittkort og emballasje. Gjennom typografisk form, farge, materialer, print finish og bilde, Bond merkeidentitet for Tilly Sveaas har til hensikt å destillere ned og uttrykke signatur stil av merkevaren, som er beskrevet som å være luksus med en progressiv kant.
Bond arbeid for Tilly Sveaas Smykker er en uventet kombinasjon av type, farge og materiale som avkall kjente luksus signaler, og typografiske og farge konvensjoner til fordel for noe litt mer robust.

Hvor ofte ser du gullblokken folie, det er hvitt, og der du kanskje forventer farget ubestrøket sorte eller hvite bord, det er grått. Den naturlige hudtoner og lysere dressing av mote fotografering gir vei til en mer lunefull svart og hvitt, og typografisk, den reduktive og fet finnes der vanligvis du kan forvente å finne den delikate og mer dekorativ.

Logo, print, pakking og art direction av Bond for London-baserte Tilly Sveaas Smykker

Selv om farge, materialitet og fotografering levere på virkningen, posisjonering og kontinuitet, er type uventet, særegne og et spesielt høydepunkt. Ikke bare i de kondenserte store bokstav men også i sats; en blanding av både sjenerøs bokstav og linjeavstand, og en kontekstuell bevissthet, proporsjonene komfortabelt fylle forsiden av emballasje og visittkort, og halverer postkort.

Logo, print, pakking og art direction av Bond for London-baserte Tilly Sveaas Smykker

Materielt, de grå ubestrøket boards, en hvit blokk folie og en blind preg over visittkort føles utpreget industrielle, arkitektoniske og urbane i naturen, og har en ukonvensjonell, men høy finish. I forbindelse med type og bilde, setter dette helt fra hverandre, har en sterk følelse av kontinuitet i print og online, funksjoner for å ramme inn og trekke ut de kvaliteter av smykker og føles i tråd med en progressiv merkevare hanke inn en aktuell stein chic appell. Mer fra Bond på BP & O.